Bloggnorge.com // Ragneland
Start blogg

Ragneland

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Flukten fra jordhaugen

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Thursday 13. July , 2017 kl. 22:24

Jeg hadde aldri trodd at en drøm, og idè kunne få så store konsekvenser. Nå er det i gang, og det blir så bra. Men det er slitsomt! Det er slitsomt å bo i noe som er i endring, selv om det er av positiv art. Jeg er kjempeheldig som har faren min til å hjelpe meg, og verdens beste snekker!

Det er vanskelig å finne roen i omgivelsene utendørs, og man vil ikke sitte så mye inne om sommeren. Jeg har blitt en omstreifende sjel som ber meg bort på hytteturer og andre arrangementer. Jeg gleder meg til jeg kan få det litt mer i orden på tomta. Det er litt for tidlig å bære veden (som jeg har gjemt under en presenning) og inn i garasjen. Der er det ikke tak og jeg er varsom med veden.

 Jeg har tid til detaljer, som å velge farge til huset. Det brukte jeg ikke så lang tid på, så var det gjort.

 Jeg søker inspirasjon i hus jeg liker, og konfererer fortløpende med far min. Jeg er en masete byggherre.

 

 

 

 

 

Noen ganger blir alt som skjer litt overveldende for kontrollfriken, for det er ikke så mye jeg får gjort akkurat nå.

 

Jeg leser ryddebøker og skriver lister i et forsøk på å ordne tankene.

 

 

 

 

Jeg har bare hatt panikk èn gang.

 

 

 

 

 

 

Jeg vil helst ha det sånn inni meg. Hele tiden.

 

 

Jeg gleder meg til høsten, da skal jeg nyte det hele! Innen det skal det males X antall meter plankebord før det spikres på veggen. Deretter skal jeg svinse rundt og male resten. Dette drømte jeg om, og det blir akkurat som det skal.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.