Bloggnorge.com // Ragneland
Start blogg

Ragneland

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Prosess

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Sunday 14. May , 2017 kl. 22:02

 Det begynner å skje saker og ting ute hos meg! Jeg har vært litt fjern og ikke helt klart å ta det innover meg, men i kveld glimta det til i lyspæra! Gleden over huset mitt seg inn, sammen med koselige planer. Slike tanker gir fantastisk energi!

 Sånn ser det ut bakom nå! Det er gravd opp, og støpt fundament. Ved den høyre enden av huset skal det bygges et nytt soverom. Det blir veranda på baksiden, med pergola- tak over. Det blir også lagt en kant med heller.

 Det går rykter om at plenen må byttes etter at vi gravde opp vikingen. Jeg liker så godt naturheller med gress i mellom. Det skal bli meg en sann glede å bytte de gamle ved innkjørselen hvor blomsterkrukkene står. Det er sådd valmuer inne, som skal plantes ut! Det er også noen slike firkantede heller ved annekset som jeg vil bytte ut. Dette er ikke et firkantet sted, så det må stå i stil med hva slags materialer man velger.

 Den gamle carporten er revet og det gjøres klart til å bygge en enkel garasje med bod til ved og redskap. Annekset må få stå, den gjør nytte for lagring. Vi må bare pynte litt på veggen mot garasjen.

 

 

 

 

Fronten er slettes ikke verst, men trammen må byttes. Verandaen ønskes faktisk mindre, for å få bedre plass på parkeringen. På denne siden er det kveldssol og faderlig varmt på sommerkvelden. Men jeg skal ha utekjøkken her! Har kjøpt benkeplate som skal monteres på stativet til en gammel gassgrill. Da skal alt steikes ute! De som ønsker å tilberede makrell må trekke lenger ut på gårdsplassen og benytte seg av kulegrill.

 Og du da, vesle anneks? Hva skal det bli av deg? En dag skal det nok rives og settes opp igjen. Kanskje det blir et funkis- anneks med plass til gjester og selskaper inkludert en egen del som blir grovkjøkken? Eller en rød stuga til kreativ bruk? Før den tid er det ikke så farlig med det. Det kan bli både øl- bryggeri eller hønsehus! Jeg er uansett glad i annekset mitt, og håper jeg vinner i Lotto så jeg kan få gjort noe med det før jeg er seksti.

Jeg gleder meg til å oppdatere når dette virkelig tar form. Inntil det passer jeg på jordskokkene. Det har allerede vært katt på besøk!

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.