Bloggnorge.com // Ragneland
Start blogg

Ragneland

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Kjøreregler for 2016

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Sunday 27. December , 2015 kl. 13:34

Jeg liker som kjent planer. Det er bare ikke alle planer som blir gjennomført. Det vet ikke alle om, fordi dette er planer som kun rammer meg selv. Jeg liker ukeplaner, dagsplaner, helgeplaner med mer. Personlig synes jeg at lignende planer/nyttårsforsetter for et helt år blir litt heavy. Kanskje vi skal begynne å kalle de kjøreregler? Jeg skal være personlig og røpe mine:

  1. Gi mer faen. -Hvis noen vet hvordan man gjør dette når man ikke er god på det, så kom og vis meg. Dette er ikke lett når man er konstruert slik at man beveger seg mellom stor glede, stor irritasjon, pågangsmot  med påfølgende sutring. Innenfor en dag!
  2. Kost og bevegelse. Vær sunn, stor og sterk! – Jeg ser og kjenner at jeg ikke er like sunn og sterk som for fem år siden. Jeg har blitt røten, og har lett for å sette meg ned. Med nydelige småsjokolader. Jeg eier ikke kultur for å trene regelmessig, og blir eksplosiv dersom noen prøver å få meg med inn i slike vaner. Jeg tror jeg skal gå for en real “avsukkring” i januar, noe som innebærer to uker med hyl og skrik. Da bør jeg bo på hytta, og utføre mitt arbeid på kveldstid. Metoden kan være enkel. Jeg har tenkt å lage et avkok av de grønnsakene som ligger i kjøleskapet, fryse ned i isbitposer og nyte èn isbit i timen.
  3. Mindre iPhone. -Det har tatt helt av! Jeg som er så glad i å være oppdatert burde ikke få lov å bruke den. Man mister virkelig tilstedeværelsen, og vil dele, dele, dele! Det føles ut so om jeg får oksygen fra klossen.
  4. Jeg vil synge mer. – Jeg elsker å synge, men hva gjør du om du er vokst opp i et miljø hvor folk bare kunne plystre? Da synger du ikke på tekkelig vis, men drar på med “O helga natt ” på romjulsfester, så broren din skammer seg til evig tid.

Da tror jeg planen er klar. Jeg skal leve som en asket første halvdel av januar. Uten sukker og iPhone. Jeg skal sitte og riste, og kun ha tiden å klynge meg til. I galskapen skal jeg synge, og gi faen om noen hysjer. Medio januar vil det vokse frem et nydelig og fresht menneske, som tar med sine nye vaner i det nye året!

image

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.