Bloggnorge.com // Ragneland
Start blogg

Ragneland

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Tiden

Kategori: Ukategorisert | 1 kommentar » - Skrevet Thursday 8. October , 2015 kl. 20:48

Jeg prøver å holde fast i tiden, og trenger å ha noen planer å strekke meg etter.  Jeg er fæl til å organisere, og elsker å skrive lister. Dette går til stadighet utover mine omgivelser.

Jeg har alltid brukt almanakken som bibel, og har det siste året fått en ny som satte fart i sakene.  Kunstneren Björg Thorhallsdottir har laget en årsbok med fine tegninger og kloke sitater. Det er litt skoledagbok- preg ved at man kan fylle ut hva man liker, og ikke liker her i verden. -Det er rom for notater og ettertanke! Jeg følger på med tusjer og vakre klistremerker.

image          image

Jeg vil så gjerne være nære. Ta vare på alt jeg har kjært.

Jeg vil så gjerne ta vare på tiden! Vil ikke at dagene skal forsvinne i den travle tåka. jeg ser på meg selv som en virksomhet, som jeg liker å holde fart i. Jeg synes det er synd når folk oppfatter at de har dårligere tid enn andre. Det er 24 timer i døgnet til hver. Man fyller opp med forskjellige ting, og organiserer forskjellig. Men det er vondt å føle at tiden bare glir unna, eller at man ikke får gjort nok av det man liker eller føler man burde gjøre.  Med avtaleboka ser jeg mine muligheter og begrensninger. Jeg ser at jeg kan få til de tingene jeg ønsker å gjøre, og jeg forstår at jeg ikke skal prøve meg på crossfit. Jeg liker ikke å bli bundet opp til faste avtaler. Det går i blyant og viskelær. Kulepenn i boka utløser stressutslett, hvis jeg føler at jeg MÅ trene på torsdager.

Jeg er verdens største hverdagsmenneske. Jeg er mest fornøyd i ukedagene, og har innført lille- lørdag på onsdagene. Jeg deltar i selskapslivet kun ved spesielle anledninger. Nattsynet er dårlig, fordi jeg er A- menneske i tillegg. Da får man mye god tid, for man er våken på tider hvor andre ofte sover. – Også sovner man når de andre begynner å komme til hektene.

 

image

Det kan være vanskelig å ha for mye å gjøre, men også vanskelig å ha for mye åpen tid. Det snakkes det sjelden om, folk er så travle. Med en avtalebok kan man style hverdagen! Livet for meg er å gjøre mange ting samtidig, for så å stoppe opp. Ha nok kvelder hjemme til å bare være, ha noe hyggelig i vente og ei bok å kikke i. Det er bare om å gjøre å ikke planlegge seg ihjel. Men jeg kommer ikke fra det; hyggelige planer beriker livet her og nå.                       Tegninger: Björg Thorhallsdottir.               image

Kommentarer

  1. Marie says:

    Alla dessa dagar, livet och underbar tid. Att hitta sin egen rytm är en nödvändighet

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.