Bloggnorge.com // Ragneland
Start blogg

Ragneland

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Om livets mange fronter og å tygge drøv

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Sunday 13. August , 2017 kl. 09:47

Ragne har litt mye å tenke på for tiden. Hun vil at huset hennes skal bli ferdig sånn at hun kan komme i orden ute. Jeg selv tenker ikke på så mange ting så lenge av gangen, og jeg tror det er sunt. Jeg tenker ofte på Fantorangen, Capri Sonne og smokken som jeg ga til kaptein Sabeltann i sommer.  Det hender jeg angrer litt, men jeg slipper det liksom. Jeg tar det ikke ti ganger i tørketrommelen sånn som Ragne gjør. Jeg er ikke redd for så mye heller, bare veps. Ragne tenker for mye.  Nå er hun  litt ute av seg for hun får ikke puslet med de tingene hjemme, som hun er så glad i. Det er litt for tidlig. Da samler det seg mange ideer i hodet hennes i mellomtiden. Det blir kaos når hun ikke får gjort noe med det. Det blir som proppen i vasken, når jeg skrur på vannet på full guffe og heller Lano oppi. Det blir ikke bra.

 

 

 Dette er et symptom. Ragne har strikket vimpler til annekset sitt. Vi prøvde å snakke med henne om det, men hun mumlet noe om “bruke det til noe så lenge det står”.

 

Vi måtte ta grep og gi henne luft. Det hjalp ikke hva mennesker sa, så vi måtte faktisk oppsøke noen dyr.

 

 

 Jeg liker sauer. Da Ragne var på min alder løp hun en gang etter en flokk med sauer. Hun ble antagelig svett og smakte salt, for sauene løp etter henne på veien tilbake.

Ragne er veldig glad i jobben sin, men vil gjerne prøve å jobbe litt som avløser på gård en gang. Hun er litt rar for hun liker å spa i møkk, og sånn.

Hun har en liten drøm om å ha fire høner i hønsegård hjemme en sommer. Hun begynte å innhente research og kan nå det meste om sykdommer og plager i krås hos fjærkre. Da kan det hende hun slår det fra seg, men det håper jeg ikke.

 

Jeg vil så gjerne holde en sånn liten kylling i handa mi….. Men Ragne har akkurat holdt et lite innlegg om lus.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ragne har ikke lest lest seg opp på genetikk blant høner, for hun ønsker seg ikke kyllinger. Bare egg og hyggelig selskap. Men i dag så vi noe rart. Det var en stor hest og en liten hest med utestående ører. Ragne har sett flere eksempler på at det er arvelig blant mennesker også, men vi har ikke bilde av noen slike. Hun har lovt å vise meg det da, neste gang hun ser noen.

 

 

 

 

Det har sett ut som om Ragne har vært veldig travel i sommer, men hun har egentlig ikke det. Hun har rydda litt, skrevet en del lister, tenkt mye og sett hundresvis av videoer på YouTube med geitekillinger. Det har ikke vært tiden for å løpe rundt som en høne, men heller å tygge drøv. Ragne har vært på kurs i både yoga og mindfullness, men synes det var lettere å slappe av med kuene. Man finner sine like!

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.