Når nettene blir lange….. - Ragneland
Bloggnorge.com // Ragneland
Start blogg

Ragneland

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Når nettene blir lange…..

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Saturday 17. December , 2016 kl. 21:58

Jeg fikk ikke sove i natt. Det ble morgen før jeg klarte å falle til ro. I nattens mørke gjorde jeg meg av med 2016…. Vanligvis vet jeg at man ikke skal tenke i de negative baner på nattestid. – Nu kunde jeg ikke undvære det. Det var oppgjør på flere fronter.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

I et sinnsykt øyeblikk mellom 03.00 og 03.45 kastet jeg almanakken i ovnen! Med julegavelister og det hele. Nå er det opp til universet de to neste ukene…

image

 

 

 

 

 

 

 

 

Heldigvis har jeg ei ny bok, og heldigvis ingen nyttårsfortsetter. Jeg vil egentlig bare fortsette som før. Kanskje slappe av litt mer, og ikke planlegge så mye. Være litt mer tilstede.

image

 

Være i summen av alt som er…. Helst på dagtid da, jeg kan ikke si at jeg trenger nattens timer for å rekke over det jeg skal… – Og hvis jeg har skikkelig god karma så vil det etterlengtede rolig- viruset virke på nyåret! Helst uten yoga og hummus.

 

Flax- loddet symboliserer drømmen om å vinne store penger. Bakgrunnen for dette var husdrømmen. Nå har jeg fått det til, takket være samarbeid med banken. Strømregningene gir meg fantasi til å planlegge etterisolering. Beina står i bakken, og livet har gjort meg til en lykkelig realist.

Jeg ønsker alle et godt nytt år, jeg håper du ser dine muligheter og begrensninger i 2017!

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.