Bloggnorge.com // Ragneland
Start blogg

Ragneland

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Huset med det rare i

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Friday 19. August , 2016 kl. 23:31

Det begynner å ligne et hjem, dette her! Et hus for plan A, B – og C. Et hus til meg, til gjester, et hus til å gjemme seg i, til å ha hjemmekontor i, et hus til hobbyer og ikke minst; til å ha bronkitt i. Det er også prøvd nå. Jeg prøver å favne det meste.

 Det pyntes og ryddes om hinanden. Skrot og pynt i skjønn forening. Det skal kjøres på loppemarked, og skatter skal inn. Dette tar tid. Det snakkes mer om det enn hva som blir utført i praksis. Sannheten skinner gjennom når idylliske bilder legges ut på Instagram. Det er nydelig, det er liv her. Drømmen om idyllisk orden ligger der fremme! Man skal passe på å ikke komme drømmen for nær, den kan svinne hen.

 

 

 

 

image

Det kommer stadig noen prosjekter. Jeg har kjøpt en nydelig skuvseng som skal repareres i bunnen. Tanken var å ha denne som en dagseng i spisestua, hvor det er lyst. Etter å ha vurdert bærekraften i senga mot egen tyngde så er det bestemt å ha aviser og blader i skuvsenga.

 

image

 

 

Ingen er redd for å ta med ungene hit, for det er så godt tilrettelagt.

 

 

 

 

 

image

 

Jeg liker når folk eter. Ingenting er mer stusselig enn folk som “ikke skal ha noe”. Hos meg er det mat. Om ikke hver dag, så er det alltid mat når det er folk her. Kjøkkenet er oppe og går, og de første rundene med lasagne er laget. De ligger nedfryst, klare til gratinering.

Har du det vondt? Ta litt lasagne? Vet du hvor glad jeg er i deg? Ta med en lasagne hjem også!

 

 

 

 

image

 

 

Møblene er kjøpt brukt eller arvet, med unntak av noen få ting.

Et enkelt spisestuebord fra Bohus ble dobbelt etter et kjøp på finn. Nå er det plass til 14 stykker.

Et bord til arbeid og fest!

 

 

 

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.